⭐ ClueScrolls ⭐ ║ [1.7 TO 1.12.2] MythicMobs & Boss Supported!

SpigotMC Plugin ⭐ ClueScrolls ⭐ ║ [1.7 TO 1.12.2] MythicMobs & Boss Supported! 3.2.4

You must be signed in and/or upgrade to VIP to download this resource

Admin

CEO
Administrator
Jul 15, 2012
451
4,631
93
Mars
www.nulledforums.net
Admin submitted a new resource:

⭐ ClueScrolls ⭐ ║ [1.7 TO 1.12.2] MythicMobs & Boss Supported! - Complete scrolls and receive rewards! Similar to treasure wars!



Clue scrolls is an amazing plugin to use on your factions, survival, prison servers, and more! You can create clues in the config which are used on the scrolls. When a player completes all the clues of a scroll they will automatically receive their rewards which are defined with weights via commands. You can even create command rewards which are given to the player as an item and can be executed by the player upon interaction....
Read more about this resource...
 

Admin

CEO
Administrator
Jul 15, 2012
451
4,631
93
Mars
www.nulledforums.net

Admin

CEO
Administrator
Jul 15, 2012
451
4,631
93
Mars
www.nulledforums.net
Admin updated ⭐ ClueScrolls ⭐ ║ [1.7 TO 1.12.2] MythicMobs & Boss Supported! with a new update entry:

Set scrolls to expire

Scroll can now have a time set to expire.

Under each scroll in the config, there's an added expire option. By default this is -1 and will not expire. It represents how many seconds a player has to complete a scroll. For example, by setting it to 604800 seconds, they will have a week to complete it since receiving it. After that time has passed, they're no longer able to work on the scroll and when they try to right click it or apply crystals, it will tell them.
Read the rest of this update entry...
 

victoralonso

New member
Nov 23, 2018
4
10
3
Version: 3.0.2
It doesn't work. Use spigot 1.12.2, the plugin does not load, in the console says yes, but I do/pl and comes out in red and the commands do not respond. As if it wasn't installed.

spanish:
No funciona. Uso spigot 1.12.2, el plugin no carga, en la consola dice que si, pero hago /pl y sale en rojo y los comandos no responden. Como si no estuviera instalado